Potetmuffins av knuste poteter

Lag deilige potetmuffins av knuste poteter – en perfekt måte å bruke opp rester på. Denne retten er ikke bare enkel og rimelig, men også digg og glutenfri. Ideell for å imponere gjester eller som en kreativ vri på hverdagsmaten. Tilpass med dine favorittfyll eller rester for et personlig preg.
20-40 min
3 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Vask og kok potetene. La dem avkjøle seg litt.
  2. Finn fram et muffinsbrett (eller bruk andre former).
  3. Smør formene og legg potetene i.
  4. Drypp olivenolje på potetene og knus dem ned i formen slik at du får en fordypning. Bruk et lite glass til dette.
  5. Bland hvitløk og chiliflak med creme fraiche og ha det i hver fordypning.
  6. Fyll på med vårløk og tomater. Her kan du selv bruke det du ønsker.
  7. Dryss på frisk timian og ost og ha noen dråper olivenolje på hver.
  8. Stek muffinsene i forvarmet ovn på 180-200 grader i ca. 25-30 minutter.
Har du ikke muffinsbrett kan du hule ut halve poteter og bruke samme fyllet og framgangsmåte som nevnt.
Del på Facebook